IN.HOUSE Salontafel Bonvoya Bruin

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 2 - 4 weken
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Salontafel Bonvoya in eiken fineer bruin

  • Trendy uitstraling
  • Uitgevoerd met blad 70x70 cm in eiken fineer bruin
  • Ook als bijzettafel verkrijgbaar
  • Goed te combineren met andere meubelen uit de serie Bonvoya

De salontafel van woonprogramma Bonvoya is uitgevoerd in bruin eiken fineer. Dit is een dun laagje eikenhout dat verlijmd is op een MDF paneel. Het eikenfineer is afgewerkt met een hoogwaardige lak. Het blad is vierkant met afgeronde hoeken en in combinatie met het schuin aflopende onderstel geeft dit de tafel een trendy uitstraling.

Deze salontafel is uitstekend te combineren met de andere meubelen uit de Bonvoya serie. Zo zijn er diverse kasten, wandmeubels en eettafels beschikbaar. Daarnaast is woonprogramma Bonvoya in de winkel ook verkrijgbaar in zwart eiken fineer.


Onderhoud:

Het onderhoud van de meubelen uit programma Bonvoya is erg makkelijk. Voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen), nadien droogwrijven met een schone droge doek.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxl) 35x70x70 cm
Breedte:
70
Hoogte:
35
Materiaal:
MDF
Verkrijgbaar in:
MDF
SKU:
10412720
Kleur:
Bruin
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.