banner inhouse

IN.HOUSE | Eigentijds en kwalitatief hoogwaardig

De collectie is breed van opzet zodat je altijd kunt slagen, of je nu voor een klassiek, modern of eigentijds interieur kiest. IN.HOUSE beschikt over een diversiteit aan stijlen, materialen, modellen en kleuren en hanteert bovendien heel aantrekkelijke prijzen, dat maakt IN.HOUSE zo heerlijk compleet in comfortabel wonen. Onze collectie wordt voortdurend uitgebreid en vernieuwd met trendy ideeën en eigentijdse ontwerpen.

Een bezoekje aan de showroom is daarom altijd inspirerend!

Artikelen 1 tot 36 van 100 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 36 van 100 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

IN.HOUSE meubels voor Uw woonkamer en eetkamer
IN.HOUSE is een betaalbaar concept van moderne eigentijdse meubelen, maar waar ook klassiek niet ontbreekt. Er is dus keus voor iedereen. Kwaliteit staat boven in het vaandel, zodat u nog jaren kunt genieten van onze IN.HOUSE meubels.


Onze inkopers zijn veel onderweg om de trends en nieuwe ontwerpen te zien en te beoordelen. Ons ervaren verkoopteam kan dan een op de klant toegesneden advies geven, ook voor onderhoud. U als klant zult dan nog jaren plezier van onze IN.HOUSE meubelen hebben. Op uw gemak voelen met het komfort van een eettafel, bank of relaxfauteuil en dat in meerdere stijlen, materialen en kleuren en vormen, daarvoor kunt u bij IN.HOUSE terecht.

Ook onze webshop is een hulpmiddel om uw keuze te bepalen. De website geeft een idee wat er allemaal onder IN.HOUSE te koop is. Variaties in kleur samenstelling is bijna altijd mogelijk

De meeste van onze meubels zijn gemaakt van oerdegelijke materialen en met liefde en vakmanschap geproduceerd. Maatwerk kan ook bij en aantal van onze tafels ons verkoop team helpt u graag met uw keuze.

Alle onze winkels zijn onderdeel van een familiebedrijf met tientallen jaren ervaring in de woninginrichting. Je ziet meteen, dat er veel aandacht is voor presentatie van de collectie. Ons verkoopteam geeft u natuurlijk deskundig advies. Bij aankoop van de meubels geldt, afspraak is afspraak, een gegarandeerde levertijd en vakkundige bezorging door de eigen montagedienst. Ook na levering helpen wij je graag. Mocht je onverhoopt een servicemelding hebben, dan krijg je binnen 48 uur te horen hoe we het gaan oplossen.