Slapen

Producten 1-24 van 202
Van hoog naar laag sorteren
 1. Actie
 2. Actie
 3. Showroom
 4. Actie
 5. Actie
 6. Actie
 7. Actie
 8. Actie
 9. Actie
 10. Actie
 11. Actie
 12. Showroom
 13. Showroom
 14. Actie
 15. Actie
Producten 1-24 van 202
Van hoog naar laag sorteren

Alles voor een stijlvolle en comfortabele slaapkamer

Bij de Woonboulevard in Wijchen is het mogelijk om zelf de slaapkamer van uw dromen samen te stellen. Samen met onze deskundige verkopers kijken naar uw persoonlijke wensen en behoeftes om  zo tot de perfecte slaapkamer te komen. Wanneer alle elementen op elkaar worden afgestemd, zult u snel een beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Wij combineren aangenaam slaapcomfort graag  met duurzame materialen.

Inrichting voor de slaapkamer

Waar te beginnen? Het inrichten van een slaapkamer valt niet mee. Welke woonstijl zal overheersen? Bij de Woonboulevard in Wijchen (nabij Nijmegen) bieden wij allerlei woonstijlen aan. Klassiek tot modern. Retro tot Industrieel. Of u nu alleen op zoek bent naar nieuw bedlinnen of een complete slaapkamer (link toevoegen). Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder om de juiste keuze te maken.

Puntjes op de ‘i’

Wanneer de stijl bepaalt is komen nieuwe keuzes aan bod. Een ledikant (link toevoegen) of een boxspring(link toevoegen)? Welk matras(link toevoegen) en welke bedbodem(link toevoegen)? Natuurlijk of syntetische dekens(link toevoegen)? Omdat een matras een investering is voor langere tijd is het verstandig om toch oog in oog te staan met alles wat u voor de slaapkamer wilt aanschaffen. Graag legt ons personeel u de voor- en nadelen uit voor elke categorie. Komen er twijfels? Onze offertes zijn vrijblijvend. U kunt er dus rustig nog een ‘nachtje over slapen’.

Merken

Merken als ‘Eastborn’ (link toevoegen) of ‘Norma’  (link toevoegen) hebben wij in ons assortiment. Verder bieden wij talloze andere merken uit binnen- en buitenland aan. Bekijk hiervoor de merken hierboven of kom naar Wijchen en bezoek onze gigantische showroom.