Eettafels

Op zoek naar een nieuwe eetkamertafel? Dan bent je bij Woonboulevard Wijchen aan het juiste adres. Woonboulevard Wijchen is een verzameling van 25 woonwinkels en de bijbehorende complete meubelcollecties. Je vindt hier dus een enorm aanbod aan eetkamertafels van diverse winkels in alle prijsklassen. Bekijk alle eetkamertafels eenvoudig en overzichtelijk online en ontdek de leukste en meest trendy meubelen van het moment.

Producten 1-36 van 621
Van hoog naar laag sorteren
 1. Actie
  20%
  Eetkamertafel Taps
  Eetkamertafel Taps
  € 299,00 € 239,00
 2. Actie
  13%
  Formula X eettafel
  Formula X eettafel
  € 469,00 € 409,00
 3. Actie
  33%
  Eetkamertafel Vlieland
  Eetkamertafel Vlieland
  € 299,00 € 199,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 4. Actie
 5. Actie
  20%
  Lafance Eetkamertafel
 6. Actie
 7. Actie
 8. Actie
 9. Eiken Eetkamertafel Joost U-Frame
  Eiken Eetkamertafel Joost U-Frame
  € 899,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 10. Actie
  7%
  XOOON Uitschuiftafel Glasgow
  XOOON Uitschuiftafel Glasgow
  € 1.399,00 € 1.299,00
 11. Actie
  7%
  XOOON Uitschuiftafel Glasgow
  XOOON Uitschuiftafel Glasgow
  € 1.399,00 € 1.299,00
 12. Showroom
 13. Showroom
  50%
  retro eettafel
 14. Showroom
 15. Showroom
 16. Showroom
 17. Showroom
  46%
  goedkope eettafel
 18. Showroom
 19. Showroom
 20. Showroom
Producten 1-36 van 621
Van hoog naar laag sorteren

Eetkamertafels

Bent u op zoek naar een nieuwe eetkamertafel? Dan bent u bij Woonboulevard Wijchen aan het juiste adres. Woonboulevard Wijchen is een verzameling van 25 woonwinkels en de bijbehorende complete meubelcollecties. U vindt hier dus een enorm aanbod aan eetkamertafels van diverse winkels in alle prijsklassen. Bekijk alle eetkamertafels eenvoudig en overzichtelijk online en ontdek de leukste en meest trendy meubelen van het moment. 

Landelijke en moderne eetkamertafels

Woonboulevard Wijchen heeft een enorm aanbod aan eetkamertafels in vele stijlen, maar de belangrijkste zijn toch de landelijke en moderne eetkamertafels. Landelijke eetkamertafels zijn gemaakt van diverse soorten hout en bieden u een klassieke look en feel. Moderne eetkamertafels zult gemaakt van diverse andere materialen, zoals glas. Of ga voor de trend van dit moment met een hoogglans eetkamertafel. Of uw voorkeur nu uitgaat naar meer klassiek of juist naar modern, geen probleem. U vindt zeker een passende eetkamertafel bij Woonboulevard Wijchen.

Goedkope eetkamertafels

De eetkamertafels van Woonboulevard Wijchen zijn misschien wel verbazingwekkend zeer betaalbaar, ondanks de fantastische kwaliteit. U vindt hier al goedkope eetkamertafels vanaf € 189,-. Bepaal zelf de stijl, het materiaal en de grootte van de eetkamertafel en u bepaalt de uiteindelijke prijs. Zo heeft u altijd een eetkamertafel die bij u past. Woonboulevard Wijchen heeft verder ook diverse eetkamertafels van topmerken, zoals Bert Plantagie, Leolux en Seuren.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze eetkamertafels of heeft u een vraag. Neem dan contact met ons op of stel uw vraag eenvoudig en snel via het formulier dat u vindt op de productpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u alles over een meubel te vertellen. U bent natuurlijk ook van harte welkom om Woonboulevard Wijchen te komen bezoeken. U kunt ons verrassende en indrukwekkende aanbod dan zelf komen bekijken. Onze verkopers helpen u graag verder.