Rolf Benz Hoekbank Sina

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Rolf Benz SINA, een moderne herinterpretatie van de iconische Addiform uit 1964, belichaamt flexibiliteit, functionaliteit en tijdloos design. Dit modulaire banksysteem biedt een eigentijdse spil in het leven, waarbij alle onderdelen autonoom kunnen staan of als samenstelling.

Het ontwerp straalt buitengewone elegantie uit, met ingewikkelde kap- en platte naden, en een optionele horizontale cacharelplooi langs de rugkussens. De zachte zitkussens rusten op een frame bekleed met leer of stof, waardoor een moderne materiaalmix ontstaat.

Specificaties:
  • Modulair banksysteem voor flexibele opstellingen
  • Optionele horizontale cacharelplooi langs rugkussens
  • Diverse bekledingsmogelijkheden voor creatieve vormgeving
  • Beschikbaar in verschillende opstellingen en maten.

Sina is te bewonderen in onze Rolf Benz Studio in onze showroom! Kom langs en laat je adviseren door onze ervaren Rolf Benz specialisten.

Producteigenschappen

SKU:
RB-Sina
Merk:
Rolf Benz
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.