IJcoon Bank Rolls

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Deze prachtige Rolls bank van IJcoon oogt strak, maar toch ook zacht en valt op door z’n uitmuntende zitcomfort. Dankzij het modulaire systeem is de bank helemaal naar wens samen te stellen.

Rolls heeft een rond profiel en subtiele, hoge poten, waardoor de bank haast lijkt te zweven. De kussens staan wat boller, wat de stoffering een luchtig effect geeft.

Rolls is net als die verslavend, lekkere bolletjes: een lust voor het oog en dankzij de fluffy kussens heerlijk om op te zitten. Uit de vele, kwalitatieve stoffen en leersoorten is een unieke bank samen te stellen.

Producteigenschappen

SKU:
IJcoon Bank Rolls
Merk:
IJcoon
Garantie:
3 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.