Salontafel Timaris keramiek wit

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Moderne salontafel Timaris met zwarte metalen poten

  • Heeft een triangelvormig keramiek blad
  • Uitgevoerd in kleur Grigio Collo
  • Met zwarte metalen poten
  • Salontafel Timaris geeft ieder interieur een moderne look. Door het gebruik van het dunne keramieken blad in de kleur Grigio Collo en de zwarte metalen poten heeft het een strak en modern uiterlijk. De salontafel heeft een triangelvormig blad van 62x90 cm. De tafel is ook speels te combineren met de grotere variant van 73x105 cm.

    Heb je liever een andere kleur, dan is dat ook mogelijk. In de winkel is salontafel Timaris in zes verschillende kleuren keramiek te verkrijgen en is de tafel altijd naar ieders smaak en interieur. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.


    Het dagelijkse onderhoud is simpel; gewoon afnemen met een lichtvochtige doek en nadrogen met een schone zacht katoenen doek.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 31x62x90 cm
Hoogte:
31
SKU:
10377443
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.