Zuccotti bijzettafel

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Ontdek de Zuccotti bijzettafel

De bijzettafel Zuccotti is een strak vormgegeven tafeltje. De bijzettafel is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang woonplezier aan je tafel beleeft. Dit strak vormgegeven model beschikt over vele kleur- en maatmogelijkheden, waardoor deze geheel naar eigen wens samen te stellen is. Tevens kan Zuccotti met rond blad geleverd worden. Wanneer je diverse maten, kleuren en hoogtes combineert, kun je je eigen invulling geven aan Zuccotti als salontafel. De tafel heeft een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een bijzettafel van Baenks. Het slanke 3-poot onderstel in combinatie met het scherp verjongde HPL blad geven deze bijzettafel een elegante uitstraling. Daarnaast is het onderstel ook mogelijk als strakke huntington frame.

Een mooie combinatie tussen design en praktisch

HPL staat voor High Pressure Laminate, oftewel `hoge druk laminaat¿ en is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer hard, dicht en vormvast blad. HPL is een zeer sterk materiaalsoort met een glad, niet-poreus oppervlak en heeft daardoor een aantal voordelige eigenschappen: schokbestendig, kras- en slijtvast, kleurvast en lichtecht, eenvoudig reinigbaar, hittebestendig en ondoordringbaar voor vocht (hygiënisch).

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Details

De triangel-vormige bijzettafel Zuccotti is in diverse hoogtes mogelijk. Tevens is model Zuccotti leverbaar met rond blad. Ook voor het onderstel heb je keuze uit 2 soorten: het huntington-frame of slanke 3-poot, beide in zwart metaal. Afwijkende vormen en maten zijn ook leverbaar, prijs hiervoor is op aanvraag in de winkel.

Producteigenschappen

Breedte:
60
Hoogte:
40
Materiaal:
HPL
Verkrijgbaar in:
HPL
SKU:
10331314
Kleur:
Verkrijgbaar in verschillende kleuren
Merk:
Baenks
Garantie:
7 jaar garantie
Bezorgkosten:
65 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.