IN.HOUSE Wandkast Sparcia Dark Almond

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Trendy wandkast Sparcia met open vakken

  • Onderhoudsvriendelijk en slijtvast materiaal
  • Met 4 deuren en 2 open vakken
  • Deuren en laden zijn voorzien van softclose
  • Voorgemonteerd
  • Goed te combineren met andere meubelen uit de serie Sparcia

Het Sparcia woonprogramma is een serie in de kleur medium bruin. In combinatie met het zwarte metalen frame geeft dit de artikelen een trendy uitstraling en past hierdoor in vele woonkamers. Dankzij de hoogwaardige Lamulux afwerking hebben de meubelen de uitstraling en het gevoel van echt hout, maar zijn ze zeer kras-, slijt- en stootvast en makkelijk in onderhoud.

Deze wandkast is voorzien van 4 deuren en 2 open vakken. Deze kast is dus zowel ideaal om je leuke accessoires of boeken een plekje in het zicht te geven als om spullen in op te bergen. De kast is 130 cm breed en 200 cm hoog. Achter de bovenste deuren vind je 2 vaste legplanken en achter een deur onder zit 1 legplank. De maten van de open vakken zijn h31,6 x b74,8 x d44 en h31,6 x b 47 x d44 cm. De deuren en lades zijn voorzien van een soft-close systeem, hierdoor vallen deze automatisch zachtjes dicht. Achter de deuren vind je een vaste legplank. De kast is voorgemonteerd, je kunt dus meteen beginnen met inrichten. De wandkast is uitstekend te combineren met de andere meubelen uit de Sparcia serie.

Onderhoud:

Het onderhoud van de meubelen uit programma Sparcia is erg makkelijk. Voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen), nadien droogwrijven met een schone droge doek.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 200x130x045 cm
Breedte:
45
Hoogte:
200
Materiaal:
Meubelplaat
Verkrijgbaar in:
Meubelplaat
SKU:
10440848
Kleur:
Dark Almond
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.