U Bank Rimini Chaise Longue Rechts Believe

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

U Bank Rimini is een prachtige bank uit de eigen collectie van Zen Lifestyle. Door zijn grote formaat biedt hij genoeg ruimte voor de hele familie en al je vrienden. Dat belooft heel wat gezellige avondjes! In deze uitvoering heeft de bank een chaise longue aan de rechterzijde en een ottomaan aan de linkerzijde. Het model is ook verkrijgbaar in een andere opstelling.

Kenmerken van U bank Rimini:

  • Uitvoering: CHL R 2 ZA + OTTL
  • Poten zwart
  • Stof: Believe 06
  • Ook verkrijgbaar in een andere opstelling en uitvoering

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van stoffen en uitvoeringen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Wijchen!

Producteigenschappen

Breedte:
420
Hoogte:
88
Diepte:
215
Zitdiepte:
52
Zithoogte:
46
Materiaal:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
140102466
Kleur:
Lichtgrijs
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.