Profijt Meubel TV-meubel Tregosa

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

TV-meubel Tregosa met softclose deur en lade



    • Standaard voorzien van softclose op deur en lade

 

    • Wordt gemonteerd geleverd

 

    • Uitgevoerd in vurenhout in de kleur smoked grey met old grey metal frame



TV-meubel Tregosa heeft een industrieel uiterlijk van metaal en grotendeels massief vurenhout, in een moderne warme kleurstelling. Dit tv-meubel is voorzien van 1 deur, 1 lade en 1 open vak, de afmeting van het open vak zijn: H15xB60xD45cm. De TV-meubelen in deze meubelserie zijn voorzien van een opening aan de achterzijde voor het doorvoeren van de kabels.

 

Over meubelserie Tregosa

 

Binnen meubelserie Tregosa vind je dressoirs, TV-meubelen, diverse soorten kasten, salontafels en rechte en ovale eettafels. Bij deze meubelserie zijn de laden en deuren standaard voorzien van een handige softclose systeem voor extra gebruiksgemak. Reinigingsadvies voor meubelen uit deze serie: Natural Wood Cleaner. Onderhoudsadvies: Matt Polish.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 054x113x045 cm
Breedte:
113cm
Hoogte:
54cm
Diepte:
45cm
SKU:
103308321
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.