Profijt Meubel Relaxfauteuil Benoni Liver

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Draai-/relaxfauteuil Benoni: perfect zitcomfort

Draai-/relaxfauteuil Benoni combineert een perfect zitcomfort met een stijlvolle belijning. Gun jezelf een moment van rust en kom tot jezelf na een drukke dag in deze fauteuil Benoni uit de Profijt Meubel collectie.

  • Voorzien van duurzaam koudschuim in zit en rug
  • Verstelbaar door 'push back'- systeem
  • Mogelijk in stof en in leder

Benoni is verkrijgbaar met diverse onderstellen

Relaxfauteuil Benoni is opgebouwd uit een stevig metalen frame en voorzien van topline vering in de zitting. Standaard zijn de zitting en rugleuning van model Benoni voorzien van HR-schuim. HR-schuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog zitcomfort. Daarnaast is deze draaifauteuil verkrijgbaar met diverse onderstellen; metalen vijfteensvoet of ronde schijfvoet, welke mogelijk is zowel in metaal als in verschillende kleuren hout.

Deze relaxfauteuil is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen: S, M en L. Hierdoor kun je de relaxfauteuil kiezen in het formaat wat perfect bij jouw lichaam en jouw wensen past. De verstelbare rugleuning en voetensteun zorgen ervoor dat je optimaal kunt relaxen na een drukke dag, en laten je volledig tot rust komen. Je kan kiezen voor een manuele verstelling maar ook voor een elektrisch verstelbare verstelling. Standaard is de fauteuil voorzien van een verstelbare hoofdsteun.

De relaxfauteuil is in vele stoffen verkrijgbaar uit het Profijt Meubel stoffenconcept, wat zeer uitgebreid en divers is. Voor alle mogelijkheden zien we je graag in onze winkel, waar ons deskundig personeel je graag helpt om de juiste keuze stof en kleur te maken. En als je de door jou gekozen stof graag thuis wilt bekijken om te zien of het in je interieur past, hebben wij van de meeste stoffen knipstaaltjes op voorraad.

Om langer zorgeloos van je relaxfauteuil te genieten en deze te beschermen tegen vuil en vlekken, hebben we diverse onderhoudsproducten in ons assortiment. Ook kun je tegen een geringe meerprijs de garantie op je nieuwe relaxfauteuil verlengen tot 5 jaar. We vertellen je er graag meer over, zien we je snel bij Profijt Meubel?

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 107x076x084 cm | zithoogte 49 cm, zitdiepte 50 cm.
Hoogte:
107
Zitdiepte:
49
Zithoogte:
50
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10321707
Kleur:
SMALL uitvoering, uitgevoerd in stof ranch 2788-liver met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
montage:
Zelfmontage
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.