Profijt Meubek Relaxfauteuil Beltra Mos

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Bestel jouw kleurstaal
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Genieten in relaxfauteuil Beltra!

Kom tot rust in deze comfortabele relaxfauteuil Beltra uit onze Profijt Meubel collectie. Door de mooie rug en de elegante armleuningen past deze in vele woonkamers. Daarnaast heeft de fauteuil ook nog eens een heerlijk zitcomfort.

  • Verkrijgbaar in leder en stof
  • Leverbaar in drie afmetingen: small, medium en large
  • Standaard voorzien van duurzaam koudschuim in de zitting en in de rug

Deze Beltra relaxfauteuil is voorzien van een relaxfunctie. Je kan kiezen voor een manuele verstelling maar ook voor een elektrisch verstelbare functie. De voetensteun is bij deze fauteuil geïntegreerd. Hierdoor biedt Beltra het ultieme comfort. Standaard is de fauteuil ook voorzien van een verstelbare hoofdsteun. Als extra optie kun je ook kiezen voor een oplaadbare accu voor het elektrische relaxsysteem, zodat je geen storende snoeren in het zicht hebt.

De zitting en de rug van dit model Beltra zijn voorzien van HR-schuim. HR-schuim biedt een hoog zitcomfort en is zeer veerkrachting. De relaxfauteuil is leverbaar in drie uitvoeringen, namelijk small, medium en large. Elk met andere afmetingen zoals zithoogte en zitdiepte, zodat je een relaxfauteuil kunt kiezen die perfect bij jou en je wensen past.

In de winkels is relaxfauteuil Beltra uitgevoerd in een trendy microleder. Samen met de metalen zwarte armleuningen geeft dit de fauteuil een stoer karakter. Maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een andere soort stof of leder. Je hebt volop keuze, dankzij ons Profijt Meubel stoffenconcept. Wil je een stof of kleur eerst thuis bekijken? Dat kan. We hebben van veel stoffen knipstaaltjes beschikbaar, zodat je op je gemak thuis kunt kijken of de kleur past bij de rest van je interieur.

Naast een uitgebreide collectie relaxfauteuils kun je bij Profijt Meubel ook terecht voor een ruime collectie bankstellen, uitgebreide woonprogramma's, diverse eethoeken, maar ook accessoires zoals verlichting, karpetten, sierkussens en wanddecoratie. Dankzij onze stoffencollectie kun je je nieuwe bankstel zelfs in dezelfde stof en kleur kiezen als je relaxfauteuil. Of kies juist voor een heel andere stof, of een combinatie van stof en leder. Veel van onze banken kun je zelf samenstellen, door te kiezen uit verschillende elementen, zitcomforts, armleuningen of pootmogelijkheden.

Ons ervaren personeel helpt je graag met het kiezen uit de vele mogelijkheden en bij het combineren van deze mogelijkheden. Zien we je binnenkort bij Profijt Meubel?

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 114x070x084 cm | zithoogte 51 cm, zitdiepte 50 cm.
Hoogte:
114
Zitdiepte:
51
Zithoogte:
50
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10321708
Kleur:
MEDIUM uitvoering, uitgevoerd in stof tex-bull 2894-moss met verstelbare rugleuning en voetensteun d
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
montage:
Zelfmontage
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.