Pode Fauteuil Balini

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Binnenkort verkrijgbaar

Balini is opgebouwd uit verschillende gestoffeerde banen, die het fijne comfort van dit clubfauteuiltje zichtbaar maken. Het heeft wat weg van een lekker warme gewatteerde winterjas. Maar in Balini zit je veel lekkerder. En nu we het toch over je draai vinden hebben; Balini is ook leverbaar met draaivoet zodat je alle kanten op kunt.

Balini wordt met veel vakmanschap en gevoel gestoffeerd. Oftewel, deze fauteuil raakt precies het DNA van Pode. En om het ontwerp helemaal jouw stijl te geven, kun je verschillende materialen kiezen voor de binnen- en de buitenkant van de fauteuil.

De zachte vormen en de rondlopende siernaden geven Balini een elegant karakter. En wil je ook je voeten trakteren op het uitgesproken comfort van Balini? Voeg dan een mooie poef toe! Tip van het huis: onze poefserie Banzi is de perfecte match voor deze fauteuil en biedt je verschillende breedtes.

Producteigenschappen

SKU:
Pode-Fauteuil-Balini
Merk:
Pode
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.