Fauteuil Hair

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Voeg een vleugje elegantie toe aan je interieur met de Fauteuil Hair. Deze fauteuil in de kleur cream straalt luxe en comfort uit. Het zachte, crèmekleurige bekleding combineert prachtig met de champagne metalen poten, waardoor een stijlvol en modern meubelstuk ontstaat.

Specificaties:
  • Kleur: Cream
  • Onderstel: Champagne metaal
  • Comfort: Zacht en ondersteunend
  • Perfect voor elke woon- of slaapkamer, biedt de Fauteuil Hair zowel een comfortabele zitplaats als een decoratieve touch. Geef je ruimte een upgrade met deze prachtige fauteuil!

Producteigenschappen

SKU:
161604017
Merk:
Paragon
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.