Milos salontafel

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 2 - 4 weken
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Ontdek de Milos salontafel

De salontafel Milos is een slank vormgegeven tafel in metaal. De salontafel is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang woonplezier aan je tafel beleeft. Dit slanke model beschikt over 3 verschillende afmetingen, waardoor deze geheel naar eigen wens passend te maken is voor jouw woonkamer. De tafel heeft een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een salontafel van Baenks. Het zwart metalen design-onderstel in combinatie met het zwarte metalen blad geven deze salontafel een karakteristieke uitstraling.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Afmetingen

De salontafel Milos is in 3 afmetingen leverbaar; rechthoekig 100 x 60 cm, rond 99 cm of rond 70cm. Afhankelijk van de ruimte die je in je woonkamer hebt, kun je de afmeting van je nieuwe salontafel daarop afstemmen. Laat je in de winkel informeren over de eigenschappen van metaal. Naast het uiterlijk van de tafel is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welk materiaal het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Producteigenschappen

Breedte:
100
Hoogte:
39.5
Materiaal:
Metaal
Verkrijgbaar in:
Metaal
SKU:
10373744
Merk:
Baenks
Garantie:
7 jaar garantie
Bezorgkosten:
65 euro

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.