Kelim Wave

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op voorraad
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Ontdek de tapijten van Hariri bij Woonboulevard Wijchen. De prachtige tapijten zijn een toevoeging voor uw interieur. Combineer ze in een moderne woonruimte om met de kleuren te spelen of juist met een kleurrijke woonruimte om de felle kleuren te doorbreken.


Wegens het unieke karakter van het tapijt, kunnen wij deze helaas niet online aanbieden. Vraag daarom een offerte aan. Prijs op aanvraag.

Producteigenschappen

Breedte:
158
Hoogte:
205
SKU:
Kelim-Wave
Merk:
Hariri
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Op aanvraag
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.