IJcoon Eettafel Coot

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Bij eettafel Coot gaan design, functionaliteit en duurzaamheid hand in hand. De ontwerpers lieten zich voor deze tafel inspireren door een meerkoet. De watervogel heeft een inkeping op zijn snavel, waar z’n kenmerkende witte bles (voorhoofd) op rust. Deze inkeping is het beeldtaal van Coot icoon. Een mooi detail voor een stabiele tafel.

Coot is gemaakt van hout dat uit duurzaam beheerde bossen in Nederland en Duitsland komt. Het is een tafel zonder opsmuk, die staat als een huis. Door de prachtige, afgeronde hoeken krijgt het blad een elegante uitstraling. Het is mogelijk om met meerdere mensen aan te schuiven aan eettafel Coot, maar ook de perfecte plek om rustig op te starten met een kop koffie of thee.

Coot is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Producteigenschappen

SKU:
IJcoon-Eettafel-Coot
Merk:
IJcoon
Garantie:
3 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.