House of Dutchz Hoekbank Dutchz 2600

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

De Dutchz 2600 valt op door zijn royale uitstraling en zal een prominente plek innemen in jouw woonkamer. De verschillende elementen van deze bank zijn verkrijgbaar met zowel normale als diepe zittingen, terwijl sommige elementen zelfs een verstelbare rug hebben. Dit bied jou de mogelijkheid om de bank volledig aan jouw wensen aan te passen. Bovendien kun je ervoor kiezen om de elementen te laten doorstofferen, waardoor de combinatiemogelijkheden eindeloos zijn. Zo kun je bijvoorbeeld zelfs een hoekbank creëren met verschillende zitdieptes, zodat elk gezinslid optimaal comfort ervaart.

Bovendien heb je bij Dutchz 2600 de keuze uit diverse stoffen en kleuren. Je stelt dus de bank perfect af op jouw persoonlijke smaak en interieur!

Producteigenschappen

Materiaal:
Stof
SKU:
10440778
Merk:
House of Dutchz
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.