Profijt Meubel Hoekbank Alburg khaki

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 4 - 6 weken
Bestel jouw kleurstaal
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Hoekbank Alburg

Model Alburg is een royale, kubistische en speels vormgegeven hoekbank met een uitermate comfortabel zitcomfort, welke voorzien is van losse keerbare rugkussens. De eigentijdse belijning zorgt ervoor dat deze hoekbank in veel verschillende interieurs en bij diverse interieursmaken past. Het model biedt ongekend veel mogelijkheden, zo kun je kiezen uit verschillende opstellingen.

  • Leverbaar in vele kleuren en stoffen uit de Profijt Meubel Stoffencollectie
  • Mogelijk in vele opstellingen
  • Tegen meerprijs ook verkrijgbaar met HR-schuim in de zitting

Model Alburg is standaard uitgevoerd met zwarte metalen poten. Dit model is uitgevoerd in stof Abba. Natuurlijk is model Alburg daarnaast leverbaar in diverse kleuren en stoffen uit het Profijt Meubel stoffenconcept. Hiermee kun je model Alburg naar je eigen wens en smaak samenstellen. De vlindernaad is bij dit model standaard, en geeft de bank een speelse, eigentijdse uitstraling.

Dit model kan geleverd worden als fauteuil, loveseat, 2 zitsbank of 3 zitsbank, iedere combinatie is hierbij denkbaar. Maar model Alburg is ook als hoekbank leverbaar, waarbij je de keuze hebt uit diverse elementen zoals een fauteuil met 1 armleuning links of rechts, of zonder armleuningen, een 1,5 zits met 1 armleuning links of rechts, of zonder armleuningen, een 2 zitsbank met 1 armleuning rechts of links, of zonder armleuningen, een 3 zitsbank met 1 armleuning rechts of links, of zonder armleuningen, een hoekelement, een longchair met arm links of rechts, een hoek met eiland links of rechts en een hocker in twee afmetingen, 60x60 cm en 100x100 cm. Tevens is dit model leverbaar met HR-schuim in de zitting (tegen meerprijs). HR-schuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog zitcomfort. Op deze manier kun je je hoekbank helemaal naar eigen wens en op basis van de beschikbare ruimte in je woonkamer kiezen.

Voor uitleg over alle samenstellingen verwelkomen wij je graag in onze winkel, waar ons personeel je graag helpt om de juiste keuze in opstelling, stof en kleur te maken. En als je de door jou gekozen stof graag thuis wilt bekijken om te zien of het past bij de rest van je interieur, hebben wij van vele stoffen knipstaaltjes beschikbaar, die je kosteloos ter beschikking worden gesteld.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 087x335x259 cm | zithoogte 47 cm, zitdiepte 55 cm
Hoogte:
87
Zitdiepte:
47
Zithoogte:
55
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10315429
Kleur:
2,5 zits arm links + hoek + 2,5 zits zonder armen + chaise longue arm rechts, uitgevoerd in stof abb
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
montage:
Gemonteerd
Showroom:
Ja
zitvulling:
Polyether
Kussens los of vast:
Losse kussens

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.