Hoekbank Flandria groen + pocketvering en visco-schuim

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Bestel jouw kleurstaal
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Groene hoekbank Flandria met chaise longue

  • Losse zit- en rugkussens
  • Bekleed met een gemêleerde weefstof met een zachte touch
  • Hoogwaardig zitcomfort: pocketvering i.c.m. visco-schuim
  • Moderne zwarte metalen poten
  • Zelf samen te stellen

Model Flandria heeft een eigentijdse uitstraling, hierdoor past deze in vrijwel ieder interieur. De bank is bekleed met een groen gemêleerde weefstof. Deze licht meerkleurige kwaliteit heeft een wat grovere structuur, maar wel een erg zachte touch. De zwart metalen poten maken deze moderne bank helemaal af.

Het afwerkingsniveau en het comfort van deze royale hoekbank zijn van zeer hoge kwaliteit. In de zitkussens is namelijk pocketvering verwerkt. Dit zijn individueel verpakte veren, die los van elkaar reageren en bewegen, waardoor ze een goede ondersteuning bieden. Voor de toplaag is er gebruik gemaakt van visco-schuim. Visco-schuim is een traagschuim dat reageert op lichaamswarmte en zich naar de contouren van het lichaam vormt. Door deze combinatie ontstaat een zeer comfortabel, licht verend zitcomfort dat langdurig zijn vorm en optimale comfort behoudt. In de rugkussens is HR-schuim verwerkt met hierop een mix van dons en siliconen. Dit geeft een wat zachter comfort en een goede ondersteuning.

Dit model is voorzien van losse kussens. Om de vorm en uitstraling van de kussens te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen en van plaats te wisselen voor een gelijkmatige belasting. De rugkussens zijn ook omkeerbaar. Door deze regelmatig om te draaien behouden deze nog langer hun vorm en comfort.

Online is deze hoekbank ook gespiegeld en met een ander zitcomfort verkrijgbaar. Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een andere opstelling of een andere stof of kleur? Ook dat is uiteraard mogelijk.

In de winkel is model Flandria verkrijgbaar in verschillende opstellingen en soorten bekleding. Ook zijn er diverse zit- en rugcomforts verkrijgbaar en kun je kiezen uit verschillende poten. Voor extra comfort zijn er verschillende afmetingen sierkussens en hoofdsteunen beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Zo stel je jouw ideale bank Flandria helemaal zelf samen.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 084x357x276 cm | zithoogte 45 cm, zitdiepte 58 cm.
Breedte:
276
Hoogte:
84
Zitdiepte:
58
Zithoogte:
45
Verkrijgbaar in:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10400522
Kleur:
2,5 zits arm links + hoekelement + 2,5 zits zonder armen + chaise longue arm rechts uitgevoerd in st
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.