Eettafel Sirione Deens ovaal zebra marmer 225x100cm

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Deens ovale eettafel Sirione 225 cm

  • Uitstraling van echt marmer
  • Zwarte metalen spinpoot
  • Zeer kras-, slijt- en stootvast
  • Onderdeel van een meubelserie

Uitgevoerd met een Deens ovaal blad in de kleur zebra marmerstructuur en een zwarte metalen spinpoot. 

 

Stijlvolle elegantie ontmoet tijdloos design met onze Deens ovale eettafel Sirione. Deze tafel is een perfecte combinatie van functionaliteit en verfijning, en zal ongetwijfeld een eyecatcher zijn in jouw eetkamer. Het Deens ovale blad van deze tafel is vervaardigd van hoogwaardig HPL (High-Pressure Laminate) materiaal, dat de uitstraling heeft van echt marmer. Het geeft de tafel een luxueuze en chique uitstraling, terwijl het tegelijkertijd duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Je kunt dus genieten van de prachtige look van marmer, zonder je zorgen te maken over vlekken of krassen.

De zwarte metalen spinpoot van de tafel voegt een eigentijds en industrieel tintje toe aan het geheel. Het slanke ontwerp zorgt voor een luchtige uitstraling, terwijl het toch stevig en stabiel is. De combinatie van het Deens ovale blad en de spinpoot creëert een harmonieus geheel dat zowel modern als tijdloos is.

Deze Deens ovale eettafel wordt ook wel tonvormig genoemd en zit tussen rechthoekig en ovaal in. Het rechthoekige blad heeft afgeronde hoeken en is aan de zijkanten licht gebogen. Deens ovaal biedt dan ook het beste van twee werelden, er is meer ruimte op het tafelblad dan bij een ronde of ovale eettafel, maar je geniet wel van de elegante uitstraling. Het blad is 28 mm dik en de hoogte tot aan het onderblad (de ruimte vanaf de vloer tot de tafel) is 73 cm, dit is belangrijk als je er armstoelen aan wilt zetten.

Heb je liever een andere maat, vorm tafel of kleur, dan is dit geen probleem! In de winkel kun je tafel Sirione ook verkrijgen als ronde en ovale eettafel. Daarnaast heb je keuze uit diverse kleuren melamine. Er zit zeker een kleur bij die past bij jouw interieur.

Het onderhoud van dit meubel is heel eenvoudig. Voor het gewone onderhoud volstaat afnemen met een licht vochtige doek, droog het meubel daarna direct na met een schone en droge doek.

 

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxl) 076x100x225 cm | hoogte tot onderregel ca. 73 cm
Breedte:
225
Hoogte:
76
Materiaal:
Steen/marmer
Verkrijgbaar in:
Meubelplaat
SKU:
10429796
Kleur:
Zwart
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.