Eettafel Canarias rond HPL zwart ø130cm

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Canarias, maatwerk in design

Designtafel Canarias met RVS poot en voorzien van een gebruiksvriendelijk en slijtvast HPL bovenblad. Deze tafel is ook verkrijgbaar als salontafel en leverbaar in diverse kleuren in onze woonwinkel. De tafel is op maat samen te stellen door de combinatiemogelijkheid van diverse bovenbladen en poten.

  • Actueel tijdloos design
  • Verfijnde afwerking in hoogwaardige materialen
  • Maatwerk mogelijk

Model Canarias staat borg voor jarenlang woonplezier.

De tafel is zelf samen te stellen uit verschillende bladvormen/onderstellen en bladrandafwerkingen. Bij ons in de winkel kun je met je verkoopadviseur een bestelformulier doornemen waarop je kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard hebben wij deze mogelijkheden in het kort ook in een aparte bijlage bij dit artikel geplaatst zodat je al kunt bekijken wat je een mooie combinatie is.

HPL heeft als groot voordeel dat het slijtvast en hygiënisch is, bovendien verkleurd het niet. Er zijn ook diverse marmer of houtmotieven mogelijk. Zo krijg je een natuurlijke uitstraling met een optimaal gebruiksgemak. De tafelbladen zijn in vele kleuren en motieven leverbaar, de poten en onderstellen zijn ook in diverse kleuren te verkrijgen zoals RVS en zwart. Uiteraard heb je de keuze uit diverse maatvoeringen.

Onderhoud is simpel: zo nu en dan afnemen met een lauwwarm sopje en droogwrijven met een schone, droge doek.

Mocht je nog vragen hebben contacteer ons dan gerust, wij helpen je graag.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxø) 076x130 cm | hoogte onderregel ca. 73,5 cm
Hoogte:
76
Materiaal:
Kunststof
Verkrijgbaar in:
HPL
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10282831
Kleur:
Antraciet
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
montage:
Gemonteerd
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.