Profijt Meubel Eetkamerstoel Minot Cognac

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bestel jouw kleurstaal
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Eetstoel Minot, met een prachtig design!

Deze stoel ziet er niet alleen mooi uit maar zit ook nog eens heerlijk. De eetstoel uit de Profijt Meubel collectie is standaard voorzien van een fraaie handgreep en de zit- en rugleuning hebben een mooi contraststiksel.

Dit model zal zich in menig huiskamer thuis voelen. De metalen poten zijn uitgevoerd met een zwarte poedercoating.

  • Leverbaar in diverse kleuren

Je kan kiezen uit vijf actuele kleuren van de stof Softyl, namelijk olive, pebble, steel, cognac en antraciet. Deze eetstoel wordt ongemonteerd geleverd, dit betekent dat je zelf deze nog dient te monteren. Een montagehandleiding is beschikbaar.

Bij Profijt Meubel kan je ook terecht voor onderhoudsproducten voor jouw meubelen. Wij hebben diverse onderhoudsproducten om o.a. jouw stoelen te beschermen tegen vuil en vlekken. Verder is er de mogelijkheid om de garantie tegen een geringe meerprijs te verlengen tot 5 jaar.

Je kan niet alleen terecht bij ons voor mooie comfortabele eetstoelen maar ook voor andere meubelen voor jouw interieur. Denk hierbij aan woonprogramma's in vele stijlen en kleuren. Je kan onze prachtige stoelen eenvoudig combineren met één van onze vele tafelseries. Vaak zijn ze te verkrijgen in diverse afmetingen en kleuren. Er zit zeker een tafel bij, die voldoet aan jouw wensen.

Op zoek naar een heerlijk plek om te ontspannen? Kom eens langs bij Profijt Meubel en probeer op jouw gemak onze banken! Ook hier heb je veel keuze in de afmetingen, kleuren en modellen. Veel zitgroepen zijn leverbaar als 3-zitsbank, 2-zitsbank en fauteuil maar je kan vaak ook kiezen uit een heerlijke hoekbank die je zelf kan samenstellen. Onze deskundige verkopers helpen je graag. Je bent van harte welkom! Als je de door jouw gekozen stof graag thuis wilt bekijken om te zien of het in jouw interieur past, hebben wij van vele stoffen knipstaaltjes beschikbaar, die je kosteloos ter beschikking worden gesteld.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 087x053x062 cm | zithoogte 48 cm, zitdiepte 45 cm. maximale belastbaarheid 120 kg.
Hoogte:
87
Zitdiepte:
48
Zithoogte:
45
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10219472
Kleur:
Uitgevoerd in stof softyl cognac met bies scorpio cognac, contraststiksel en zwarte metalen poten.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
montage:
Zelfmontage
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.