Eastborn H-1050 matras

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Stap elke dag in een fris bed en geniet van een extra soepel ligcomfort. Vanaf de eerste aanraking drukverlagend. De H-1050 matras heeft een Genest Advanced Pocket interieur met 300 thermisch nageharde veren per m2 gecombineerd met een laag van 3 cm Traagschuim. Verder is de matras afgewerkt met een Graph’In Breeze comfortlaag van 3 cm. Graph’In Breeze zorgt voor extra verkoeling gedurende de nacht. Ook zorgt de Breeze finish een constant bedklimaat, zodat jij ongestoord door kan slapen en de ochtend fit kunt beginnen.

Specificaties

Hoogte matras – Ca. 24 cm
Kern – Genest Advanced Pocket interieur met 300 thermisch nageharde veren per m2
Comfortlaag – Graph’In Breeze en Traagschuim
Bekledingsstof – Afneembaar dubbeldoek stretch niet doorstikt voor een hoger ligcomfort (onderkant: hybrid meubelstof of stretch)
Confectionering – Afneembare hoes voorzien van 4-zijdige rits
Wasbaarheid – Wasbaar op 40°C (alleen bovenkant)
Hardheid – Soepel en Stevig

Leverbaar in 80/90 en 100 cm breed. 

Producteigenschappen

Afmeting:
Verkrijgbaar in breedte 80/90/100 en lengte 200,210,220
Breedte:
70
Hoogte:
24
Diepte:
200
Materiaal:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
H-1050
Merk:
Eastborn
Garantie:
2 jaar CBW garantie
montage:
Zelfmontage
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.