Conform Hocker Globe

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Stap in de wereld van comfort en stijl met de veelzijdige Hocker Globe. Deze elegante hocker combineert functionaliteit met verfijning, waardoor het een perfecte aanvulling is op elke leefruimte.

De buitenzijde van de Hocker Globe is bekleed met Sorrento Taupe, een tijdloze tint die moeiteloos opgaat in verschillende decoratiestijlen, terwijl de bovenzijde is afgewerkt met Benson Cream, waardoor een subtiel contrast ontstaat dat de hocker een verfijnde uitstraling geeft.

De hocker staat stevig op zijn quattro voet, uitgevoerd in een tijdloos zwart, wat niet alleen stabiliteit biedt, maar ook een vleugje eigentijdse flair toevoegt aan het ontwerp.

Specificaties:
  • Modern design
  • Verstelbare functies
  • Hoogwaardig materiaal

Producteigenschappen

SKU:
145910016
Kleur:
Buitenzijde Sorrento Taupe Bovenzijde Benson Cream
Merk:
Conform
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.