Badkamer

Bij de Woonboulevard in Wijchen is het mogelijk om zelf de badkamer samen te stellen. Samen met onze deskundige verkopers kijken naar uw persoonlijke wensen en behoeftes om zo tot de perfecte badkamer te komen. Wanneer alle elementen op elkaar worden afgestemd, zult u snel een beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk houden wij ook rekening met uw budget wanneer we de mogelijkheden bekijken.

Meer dan functioneel

Een badkamer is functioneel. Klopt, maar een badkamer is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het totaalinterieur. Wat verwacht u van de badkamer? De badkamer kan een deel van het huis worden waar elke ochtend ontspannen kan worden. Of juist de plek om prettig de dag af te sluiten. Samen met onze deskundige medewerkers kijken wij hoe elke centimeter optimaal benut kan worden om de badkamerdromen uit te laten komen.

Winkels:

Locaties

Woonboulevard Wijchen heeft volop keus als het op badkamers aankomt. Hier vindt u Sani-dump en Sanisale.com, twee sterke badkamermerken die sanitair en tegels tegen bodemprijzen verkopen. Sani-dump is vinden op locatie 1 van de woonboulevard en Sanisale.com is gevestigd op locatie 4. A-merken sanitair & tegels tegen bodemprijzen te koop bij Woonboulevard Wijchen!