0 Artikel(en)
t.w.v € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Welkom bij Hariri Orient Carpets

Tapijten, tapijten en nog eens tapijten! Dat is wat bij Hariri Oriënt Carpets door de aderen stroomt. De liefde voor de kunst van handgeknoopte tapijten en de waardering voor de traditie die reeds honderden jaren zijn bestaan kent. Dat zijn slechts enkele drijfveren van Hariri. De zéér uitgebreide collectie van Oosterse & Perzische Tapijten is eenvoudig weg te groot om deze in zijn geheel op deze website te presenteren. Des te meer reden om onze winkel te bezoeken, zodat u het unieke karakter van deze tapijten zelf kunt beleven.

Dus bent u op zoek naar schitterende handgeknoopte vloerkleden? Bekijk dan de collectie van Hariri Orient Carpets. U kunt hier o.a. tapijten uit Iran, India, Pakistan, Afganistan, Nepal en Marokko vinden. Ontdek diverse stijlen zoals Ziegler, Kazak, Mir, Nepal, Gabbeh en nog veel meer. Bekijk ook de uitgebreide collectie met moderne tapijten.

Uw tapijt vakkundig laten reinigen of repareren? Ook hiervoor kunt u terecht bij Hariri Orient Carpets.

Perzische Tapijten

Perzische Tapijten uit Iran zijn gemaakt in de stad of streek waarvan het de naam draagt . Bijvoorbeeld een Bidjar-tapijt is gemaakt in een atelier in of nabij de stad Bidjar. Veel tapijten komen tegenwoordig echter uit andere landen zoals Pakistan en India, deze zijn kopieën van de originele Perzische tapijten.

 

De Perzische Tapijten van Hariri zijn wél uit Iran afkomstig. Elke streek heeft daar zijn eigen patronen. Elk Perzisch tapijt is uniek en verschillend van prijs. Hariri importeert ze rechtstreeks uit geboorteland Iran. In veel gebieden in Iran worden Perzische tapijten geknoopt

De voornaamste knoopgebieden van Perzische Tapijten in Iran zijn o.a Ghashghaie, Hamadan, Meshed, Moud, Kashmar, Senneh, Bidjar , Tabriz, Meshkin, Ardebiel, Kashan, lsfahan, Nain, Ghom, Saroegh, Yalameh, Bakhtiar etc..

Oosterse Tapijten

Onder Oosterse tapijten verstaat men tapijten afkomstig uit de volgende landen: Afghanistan, India, Pakistan en Rusland. In India bijvoorbeeld worden de oosterse tapijten geknoopt met een perzisch motief. De Indiase tapijten worden geknoopt in de kleuren en maten die de Europese landen graag willen hebben.

Bezoek onze winkel!

Hariri Oriënt Carpets

Nieuweweg 303
6603 CG Wijchen
Routebeschrijving

Contact met Hariri 024 - 642 3908
Contact met Hariri hariri@zonnet.nl

Openingstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   10.00 - 17.30
Woensdag   10.00 - 17.30
Donderdag   10.00 - 17.30
Vrijdag   10.00 - 21.00
Zaterdag   10.00 - 17.00
Zondag   12.00 - 17.00
 

Bekijk de collectie van Hariri Orient Carpets

woonboulevard wijchen hoomxxl

40.000m2 woonplezier

elke zondag geopend

gratis parkeren

woonboulevard wijchen hoomxxl.nl

Woonboulevard Wijchen - Copyright © 2015 - Blog - Sitemap