Ga je verhuizen of ben je al bezig met de verhuizing? Verhuizen is leuk, maar kost ook veel tijd en energie. Daarom is een goede planning en organisatie belangrijk. Lees onze tips om je verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Een nieuwe inrichting

Een nieuw huis vraagt vaak om een nieuwe inrichting. Niet alleen omdat we het ontzettend leuk vinden om nieuwe meubels te shoppen, maar ook omdat ieder huis weer een andere indeling heeft. En natuurlijk kan het zijn dat huis groter is, meerdere kamers heeft of juist kleiner is. Een kleine eetkamertafel stond misschien leuk in je vorige woning, maar kan in je nieuwe woning compleet wegvallen. Denk daarom altijd om de juiste afmetingen van je nieuwe woning mee te nemen. Nog makkelijker is het om een plattegrond tekenen van alle vertrekken, zodat je goed kan passen en meten wat wel en niet mooi staat. Onze interieuradviseurs kunnen je helpen met de juiste stijl en producten.

 

 

 

 

Neem de tijd

Pak je spullen en meubels met zorg in. Neem de tijd voor het demonteren van meubelen. Ook kun je bubbelplastic of inpakfolie gebruiken om je meubels te beschermen. Hierdoor voorkom je schade aan je spullen en heel veel stress. Het kost even iets meer tijd, maar uiteindelijk levert het meer op dan dat je denkt. 

Laat je nieuwe meubels direct op je nieuwe woning leveren

Bij Woonboulevard Wijchen kun je alvast winkelen voor je nieuwe inrichting en vervolgens samen een goed levermoment kiezen. Wij begrijpen goed dat je liever niet twee keer al je meubels wilt verplaatsen, daarom kun je je nieuwe inrichting bij ons laten staan. Zo wordt alles in één keer op je nieuwe adres afgeleverd.