Nog een paar dagen en dan is het zo ver: SALONE DEL MOBILE in Milaan. Van 4 tot 9 april 2017 presenteren hier alle top designmerken hun nieuwste items en laatste woontrends. Voor de designliefhebber: hemel op aarde! En Leolux geeft ons alvast een kleine preview van wat de bezoeker kan verwachten!

 

leolux stand

 

Nieuwe Leolux

Voor Leolux is de Salone del Mobile één van de hoogtepunten van het jaar. Ook dit keer pakken ze het weer groots aan. Bezoekers kunnen niet op 1, maar 2 locaties de prachtige ontwerpen van Leolux bewonderen.

 

 

Blikvanger Bellice

Ook tijdens de Salone del Mobile staat de blikvanger Bellice centraal. Net zoals tijdens de beurs van Keulen wordt een groot deel van de nieuwe collectie van 2017 tentoongesteld. Ook is de prachtige collectie van Edward van Vliet volop aanwezig. En natuurlijk mogen de  Cantate, Gaudalupe en Caruzzo ook niet ontbreken.  

 

Nederlands Paviljoen van ‘Masterly’

Op de locatie, het Palazzo Francesco Turati staan de mooiste ‘Dutch Design’ creaties bij elkaar. Designer Edward van Vliet nodigde Leolux uit in zijn creatie van de ‘Room of Origins’, een kleurrijke en elegante presentatie, waarin zijn designs voor Leolux een hoofdrol spelen.

Kom Leolux ook bewonderen in Milaan van 4 t/m 9 april april in Milaan. Of kom naar onze prachtige showroom voor de collectie van Leolux. 

Hal 6, stand 35 van het beurscomplex Fiera Rho
Het Nederlands Paviljoen van ‘Masterly’, samen met Edward van Vliet