Op zoek naar een nieuwe kledingkast? De keuze is reuze! Bij Woonboulevard Wijchen vind je een groot aanbod kledingkasten. Zo kun je kiezen uit verschillende afmetingen, uitvoeringen en kleuren. Er is daardoor voor ieder wat wils. 

Strak en ruimtebesparend

Heb je weinig ruimte in je slaap- of kledingkamer? Kies dan voor een kledingkast met schuifdeuren. Hierdoor bespaar je veel ruimte. Ga ook de hoogte in. Door te kiezen voor een kamerhoge uitvoering, maak je optimaal gebruik van de ruimte. Hierdoor is er genoeg ruimte om al je spullen op te bergen. Kasten met schuifdeuren hebben een moderne en strakke uitstraling doordat er geen handgrepen zijn. 

Kledingkasten

Spiegeltje, spiegeltje op de kast

Door te kiezen voor een of meerdere spiegels op de deuren, krijgen deze deuren een extra functie. Wil je voordat je deur uitgaat checken of je outfit klopt? Dan is een spiegeldeur zeker aan te raden!

Hang, leg of lades

De meeste kasten bieden de mogelijkheid om deze naar wens in te delen. Hou je niet van opvouwen? Dan kies je voor extra roedes om je kleding op te hangen. Of toch liever stapeltjes maken? Extra legschappen behoren ook tot de extra opties. 

Last Minute

Heb je op korte termijn een kledingkast nodig? Bij Woonboulevard Wijchen vind je ook een aantal kledingkasten die uit voorraad leverbaar zijn. Deze zijn dus snel leverbaar. De meeste kasten zijn daarnaast ook nog eens uit te breiden met bijvoorbeeld legplanken of ladenblok. 

 

Afwerkingen

Naast de keuze in afmeting zijn de meeste kledingkasten ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Bij veel kasten is er ook keuze in afwerking, bijvoorbeeld hoogglans of mat. 

Kom je er niet helemaal uit en zie je door de bomen het bos niet meer? Kom dan naar Woonboulevard Wijchen bij Nijmegen voor een passend advies.