Bye bye rommel

Netals wij bij woonboulevard Wijchen bezig zijn met de grote opruiming, zal het thuis er ook aan moeten geloven. De voorjaarsopruiming staat weer voor de deur. Een opgeruimd huis geeft rust en ruimte. Het wonen in een overvol huis is onnodig. Met de lente is het tijd voor een fris en lenteproofhuis. Geen idee wat er nu precies allemaal in alle kasten of dozen zit? Volg dan onderstaande tips om tot een schoon huis te komen.

Een goed begin is het halve werk

Begin bij de kast of hoek waar de meeste ergernis uit ontstaat. Die ene kast in de hoek waar enkel een paar boeken zichtbaar zijn. Begin daar mee. Wanneer het een raadsel is wat er nou achter die boeken ligt, is het dan wel nodig? Kijk dit na. Nadat de gehele kast is opgeruimd, ga door naar de andere kast of lade. Wanneer alles is gebeurd begin dan overnieuw. Is de eerste opgeruimde kast overzichtelijk? Vind je op zolder of in een andere kamer dan de keuken servies? Breng het naar de keuken. Past het niet in de keuken? Dan is er te veel servies. Dit is onnodig.

Maak ruimte voor geld

Breng alles wat onnodig is naar de kringloop. Verkoop de luxere producten op marktplaats of geef ze weg aan familie of vrienden. De opruiming levert geld op. Maar nog belangrijker: na een grote opruiming is er weer meer ruimte binnen het interieur. Een mooie kans om deze ruimte weer te vernieuwen met nieuwe lente artikelen.

Haal de lente in huis

De koudere winter verdwijnt en langere en warmere dagen komen eraan. De lente is fris en groen! Kijk naar buiten naar de planten die in de bloei staan. Haal die kleuren in huis! Het mag dus allemaal wat vrolijker en warmer. Haal bijvoorbeeld de eetkamerstoel van Farrel in huis van het merk Xooon. Verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Nog meer voordeel

Toe aan een compleet nieuw interieur? Bezoek na de opruiming thuis onze gigantische showroom in Wijchen en profiteer vanwege onze opruiming nu met hoge kortingen op showroommodellen tot maar liefst 50%!