Westmount

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Ontdek de Westmount 3-zitsbank

De 3-zitsbank Westmount heeft een moderne, eigentijdse uitstraling. De 3-zitsbank is daarnaast mooi afgewerkt en gemaakt van hoogwaardige materialen. Westmount staat goed in elke woonkamer! Wil je dat deze mooie bank binnenkort schittert in jouw woonkamer? Kom dan snel een bezoek brengen aan 1 van onze showrooms en ervaar zelf het uitstekende zitcomfort van deze bank.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Westmount, een strakke bank met uitstekend zitcomfort!

Deze Westmount 3-zitsbank is modern en eigentijds. De bank biedt volop zitruimte en heeft een slank uiterlijk. Heb je liever een andere maat dan is de 2-zitsbank of 4-zitsbank perfect voor in je woonkamer. Of heb je meer ruimte, dan is de hoekbank van de Westmount ideaal voor jou; hiervoor zijn diverse elementen leverbaar waarmee je je eigen opstelling kunt samenstellen. De Westmount is zeer geschikt om in stof uit te voeren, wij hebben de keuze uit vele stofsoorten in prachtige kleuren. In onze showroom kunnen onze interieuradviseurs je de vele voorbeelden laten zien door middel van grote stofstalen. De diverse stofsoorten hebben een geheel eigen uitstraling en 'touch'. Toch liever een microlederen bank? Uiteraard is er ook keuze uit diverse microledersoorten welke te combineren zijn met de meubelen uit de Baenks collectie; op deze manier maak je een prachtige combinatie van je meubelen.

Bank Westmount; Zitcomfort & Vakmanschap

3-zitsbank Westmount is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt standaard voorzien van HR-schuim. In de zit wordt de HR vulling geplaatst op meubelvering van nosagveren. De HR vulling wordt daarnaast ook toegepast in de rugleuning en op de armleuningen. Hiermee wordt een zeer comfortabel comfort gecreëerd dat garant staat voor avonden lang zitplezier op je Westmount 3-zitsbank.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Zitcomfort

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de 3-zitsbank Westmount en neem plaats op deze prachtige bank. Deze bank is voorzien van nosag-veren in de zit, ook wel zigzag veren genoemd. Daarnaast zijn zowel de zitkussens als de rugleuning van de bank Westmount uitgevoerd met HR-schuim, dit staat ook wel beter bekend als koudschuim.

Accessoires

Maak je 3-zitsbank Westmount nu helemaal compleet met de bijpassende Westmount armkussens; deze zijn leverbaar met of zonder band. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de Westmount jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je met deze armkussens een persoonlijk tintje geven aan je bank Westmount door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

Stiksels

De Westmount 3-zitsbank wordt standaard geleverd met een meekleurend stiksel. Je kunt bank Westmount ook een eigen touch geven door te kiezen voor een uitvoering met contraststiksel. Daardoor accentueer je de strakke lijnen van 3-zitsbank Westmount. Onze ontwerpers hebben gekozen voor de mooiste kleurcombinaties bij de microledersoorten en de microvezelstoffen. Voorbeelden van deze stikselkleuren kun je komen bekijken in één van onze winkels.

Producteigenschappen

Afmeting:
H88 x B210 x D92 cm
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10294701
Kleur:
Stof sneak, kleur: liver. Met zwarte metalen hoekpoten.
Merk:
Baenks
Garantie:
7 jaar garantie
Bezorgkosten:
65 euro

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.