Profijt Meubel Relaxfauteuil Nortwood Electrisch Verstelbaar Cognac

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Draai-/relaxfauteuil met electrisch verstelbare rugleuning en voetensteun

Draai-/relaxfauteuil Nortwood combineert een perfect zitcomfort met een stijlvolle belijning. Gun jezelf een moment van rust en kom tot jezelf na een drukke dag in deze fauteuil Nortwood uit de Profijt Meubel collectie.

  • Voorzien van duurzaam HR-schuim in zit en rug
  • Verstelbaar d.m.v. 2-motoren
  • Uit voorraad leverbaar

Relaxfauteuil Nortwood is opgebouwd uit een stevig metalen frame en voorzien van platte vering in de zitting. Standaard zijn de zitting en rugleuning van dit model voorzien van HR-schuim. HR-schuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog zitcomfort.

De verstelbare rugleuning en voetensteun zorgen ervoor dat je optimaal kunt relaxen na een drukke dag, en laten je volledig tot rust komen. Je kan kiezen voor een manuele verstelling maar ook voor een elektrisch verstelbare verstelling.

Om langer zorgeloos van je relaxfauteuil te genieten en deze te beschermen tegen vuil en vlekken, hebben we diverse onderhoudsproducten in ons assortiment. Ook kun je tegen een geringe meerprijs de garantie op je nieuwe relaxfauteuil verlengen tot 5 jaar. We vertellen je er graag meer over, zien we je snel bij Profijt Meubel?

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 106x075x082 cm | zithoogte 46 cm, zitdiepte 52 cm, zitbreedte 54 cm.
Hoogte:
106
Zitdiepte:
46
Zithoogte:
52
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10341474
Kleur:
Uitgevoerd in stof ranch 2787-cognac met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. 2-motoren en m
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Elektrisch:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.