Papadatos salontafel Symi

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

De ronde salontafel Symi van Papadatos is verkrijgbaar in drie verschillende maten en hoogten. Het onderstel is een metalen frame en het bovenblad van marmer. Het bovenblad is in meerdere kleuren leverbaar. 

Afmetingen br x h :

100 cm x 32 cm 

60 cm x 39 cm

40 cm x 45 cm 

De exclusieve collectie van Papadatos is van hoogwaardige kwaliteit waarbij elegantie en comfort centraal staan. Papadatos streeft naar een perfecte balans tussen eenvoud en eerlijk. Benieuwd naar de collectie? Kom dan langs in onze winkel, wij helpen u graag verder.

Producteigenschappen

Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
symi-300120
Merk:
Papadatos
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.