Ga naar Homepagina
  • 10.000m2 woonplezier
  • Altijd de laagste prijs
  • Elke zondag open
  • Bezorging door heel Nederland
  • Onderdeel van Woonboulevard Wijchen
Hulp nodig? 024 345 4647

Meubelwinkel Nijmegen

Wat is de leukste meubelwinkel van Nijmegen?

Woont u in Nijmegen en zoekt u nieuwe meubels van uitstekende kwaliteit en voor een eerlijke prijs? Kom dan eens langs bij Oosterbaan living in Wijchen. Net buiten Nijmegen, aan de Graafseweg in Wijchen vindt u een grote meubelwinkel met diverse concepten onder één dak. Zo is Profijt Meubel gericht op meubels met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U vindt er betaalbare meubels van uitstekende kwaliteit met een verrassend mooie uitstraling. Onder hetzelfde dak vindt u ook de Feelings-collectie, inspirerende en trendy meubels met een aansprekend design die erop zijn gericht om uw interieur een boost te geven. De Feelings-collectie bevat heel veel prikkelende meubels met schitterende details waarvan u elke keer weer zult genieten. Tenslotte vindt u bij Oosterbaan living de luxueuze meubels van Henders en Hazel die opvallen door hun rijke uitstraling en warme kleuren. Zo heeft Oosterbaan living voor elke Nijmegenaar aansprekende meubels en is Oosterbaan living de leukste meubelwinkel van Nijmegen.

Meubelwinkel Nijmegen

Oosterbaan living, misschien wel de beste meubelwinkel van Nijmegen

Het overkoepelende kenmerk van de verschillende meubelmerken van Oosterbaan living is betaalbaarheid, hoogstaand design en goede kwaliteit, zodat u lang van uw nieuwe meubels kunt genieten. Niet alleen de kwaliteit van de meubels, maar ook het serviceniveau van Oosterbaan living is uitstekend. Het deskundig personeel helpt u graag bij het maken van uw keuze en staat altijd voor u klaar als u een vraag heeft. Want het kiezen van nieuwe meubels is lang niet altijd eenvoudig. Dus ook qua service is Oosterbaan living misschien wel de beste meubelwinkel van Nijmegen.

Ga naar de webshop of kom langs bij de leukste meubelwinkel van Nijmegen

Naast onze showroom in Wijchen is Oosterbaan living natuurlijk ook online te bereiken via de online webshop. Op deze webshop kunt u uitgebreid door het omvangrijke assortiment bladeren. Heeft u uw nieuwe meubelstuk gevonden? Dan kunt u het direct bestellen. Via de website kunt u vragen stellen door middel van een contactformulier, maar u kunt natuurlijk ook bellen. Ook telefonisch helpen we u graag. Uiteraard kunt u ook langskomen, onze showroom is tenslotte heel dichtbij.

Geinteresseerd

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u opLos s.v.p. onderstaande som op