De collectie van Natuzzi Editions bestaat uit prachtige lederen banken en stoelen waarbij comfort centraal staat. Natuzzi is wereldleider in het produceren van lederen meubelen. Met prachtige designs en een geperfectioneerd productieproces produceren zij de mooiste creaties. Met de talloze opties van Natuzzie Editions maak je jouw eigen unieke zitmeubel op maat.

Bekijk de video van Natuzzi Editions >>

20 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

20 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Natuzzi Editions

Natuzzi Editions is een merk met status en kwaliteitsnaleving. Binnen de Natuzzi groep, waar Natuzzi Editions onderdeel van uitmaakt, heerst een grote passie naar de verschillende lederen. Deze passie is omgezet in kennis en kunde van veel verschillende leersoorten. De Natuzzi groep is dan ook een van de grote wereldleiders op het gebied van met leer bekleden producten.

 

Collectie Natuzzi Editions

De verschillende collecties van Natuzzi Editions bestaan dan ook voornamelijk uit fauteuils en banken met uitgebreide keuzemogelijkheden als het gaat om bekleding. Kies een uit een van de vele stof- of leersoorten die Natuzzi Editions te bieden heeft. Door deze uitgebreide keuze in leer en stof soorten heeft u niet zomaar een Natuzzi Editions bank maar uw persoonlijke Natuzzi Editions bank.

De verschillende mogelijkheden leer lopen breed uiteen. Zowel in kleur als in structuur zijn de mogelijkheden eindeloos. Om u toch te helpen bij deze keuze heeft Natuzzi Editions de verschillende soorten verdeeld over 2 families: Natural heeft originele karakteristieke trekjes voor verfijnde elegantie, Protecta is bedekt met een extra beschermingsvliesje voor het actieve gezinsleven met kinderen of huisdieren.

Ook voor wie niet van lederen bekleding houdt is ook genoeg keuze. De stofcollectie tropica bied warme kleuren. Ook bevatten deze een vlek bescherming. Kom voor al de leder- en stof kleuren en mogelijkheden ook eens in de winkel kijken.

Bekijk de Natuzzi Editions collectie in Wijchen

De showroom van Tilders Meubelen bevat een gehele afdeling speciaal ingericht door Natuzzi Editions. Hierin zijn verschillende modellen te vinden. Ook kan ons personeel veel vertellen over de kwaliteit en mogelijkheden van de verschillende modellen. Naast de Natuzzi Editions collectie vindt u er ook de Natuzzi Italia collectie.

De showroom van Tilders Meubelen bevind zich op de 4e locatie van Woonboulevard Wijchen aan de Nieuweweg 303 te Wijchen. Voor de Natuzzi Editions afdeling loopt u de trap op, direct achter de balie.