Hoekbank Revello lichtgrijs

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 4 - 6 weken
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Revello: knusse uitstraling

Model Revello heeft een knusse uitstraling en is door de vormgeving in vele interieurstijlen te plaatsen. Het zwarte pootje staat wat naar binnen gepositioneerd, zodat de bank lijkt te zweven.

  • Afgebeelde opstelling is snel leverbaar
  • Combineer diverse elementen en creëer zo uw ideale opstelling
  • Uitgebreide stof- en lederkeuze mogelijk

De getoonde uitvoering is uitgevoerd met hoogwaardig koudschuim (ookwel HR-schuim genoemd) in combinatie met een laag polyurethane schuim afgedekt met een toplaag dacron voor een heerlijk zitcomfort. Daarnaast is deze uitvoering snelleverbaar, waardoor je snel kunt genieten van je nieuwe aankoop!

De Revello collectie heeft vele elementen zodat je altijd je gewenste (hoek-) opstelling kunt vinden. Hierbij heb je de keuze uit verschillende elementen; van een hoek met eiland gecombineerd met een 2 zits met 1 armleuning of een 3 zitsbank gecombineerd met een fauteuil, het kan allemaal!

Naast een ruime keuze aan elementen, is er ook een uitgebreide stof- en lederkeuze voor je beschikbaar; het INHOUSE stof- en lederconcept. Deze collectie bestaat uit zeer goede, actuele stoffen die helemaal passen bij de wensen van 'nu'. Met deze stof- en ledercollectie kun je leuke combinaties maken met de vele andere meubelen uit onze collectie. Kies die mooie vintagestof op je eetstoelen en laat dezelfde kleur terugkomen op je bank of fauteuil maar bijvoorbeeld in een heel andere stofsoort. Wil je liever alle meubelen in dezelfde stof en stofkleur? Geen enkel probleem; het kan allemaal.

Onze verkoopadviseurs helpen je graag verder met al je vragen over model Revello.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 089x407x287 cm | zithoogte 45 cm, zitdiepte 60 cm
Breedte:
287
Hoogte:
89
Zitdiepte:
60
Zithoogte:
45
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10275394
Kleur:
Licht grijs
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.