Hocker Irabo grijs

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 2 - 4 weken
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Model Irabo heeft een uitstekend zitcomfort en door een lichte druk op de rug is het rug gedeelte te verstellen. Je hebt de keuze uit verschillende poten en diverse pootkleuren. Daarnaast heb je een heel uitgebreide keuze uit prachtige leder- en stofsoorten.

  • Fauteuil met een verstelbare rug
  • Leverbaar met hocker
  • Zeer goed comfort

Model Irabo kan uitgebreid worden met een hocker wat dan in hetzelfde materiaal geleverd kan worden als de fauteuil. Met deze optie is het meer dan alleen een fauteuil, de hocker is makkelijk aan te schuiven en biedt extra comfort aan. Fauteuil Irabo is zeker een toevoeging voor in je interieur. Het model is uitgevoerd met een ruitpatroon in het middenstuk van de rug, dit is ook te verkrijgen met een effen rug.

Vraag naar de mogelijkheden in een van onze winkels, onze verkoopadviseurs helpen je graag met al je vragen. Ook geven zij je het beste advies om zo lang mogelijk te genieten van je fauteuil. Zo kun je er voor kiezen om de garantie, tegen een geringe meerprijs, uit te breiden naar maar liefst 7 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe meubel. Voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlekwerend te behandelen is bovendien onderdeel van deze uitgebreide garantie. En als er eens iets aan de hand is, hebben wij een speciale servicedienst welke aan huis komt om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

INHOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen. Er gaat een speciale aandacht uit naar het zitcomfort van de meubelen, wij vinden het uitermate belangrijk dat je jarenlang plezier kan hebben van een meubel.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 040x056x040 cm | zithoogte 40 cm, zitdiepte 40 cm
Breedte:
40
Hoogte:
40
Zitdiepte:
40
Zithoogte:
40
Materiaal:
Microleder
Verkrijgbaar in:
Microleder
SKU:
10288548
Kleur:
Grijs
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.