Inhouse Eetkamerstoel Santia Groen

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Eetkamerstoel Santia, met terugdraaifunctie

Ontmoet onze stijlvolle eetkamerstoel Santia, ontworpen met verfijning in elk detail. De slanke zwarte metalen poten en de comfortabele kuipzitting met verticaal stiksel geven deze armstoel een tijdloze uitstraling. Santia is verkrijgbaar in microvezelstof Cowboy, met kleuren als Grey, Olive en Stone, en ook in microvezelstof Micro in het elegante Tan (cognac). Bestel Santia per set van twee per kleur voor een moeiteloze mix aan je eettafel.

Het draaimechanisme van Santia is een ware handigheid; de stoel veert altijd terug naar zijn originele positie, waardoor hij netjes aan de tafel blijft staan zonder dat je hem hoeft te verschuiven bij het zitten of opstaan. Geniet van het gemak en de comfortabele zit, verpakt in een industriële look die perfect past bij verschillende interieurstijlen.

Specificaties

  • Handig terugdraaimechanisme
  • Comfortabele zit
  • Industriële look
  • In 4 actuele kleuren verkrijgbaar

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 092x058x062 cm | zithoogte 49 cm, zitdiepte 45 cm, armhoogte 66 cm
Hoogte:
92
Zitdiepte:
49
Zithoogte:
45
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10315844
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.