Bloomsbury

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

3-Zitsbank Bloomsbury van Baenks is uitgevoerd in stijlvolle stof kiss en strak afgewerkt met moderne zwarte, metalen poten. De zitbank leent zich goed voor bekleding in stof maar is vanwege zijn karakter ook perfect uitvoerbaar in leder; in onze showrooms tonen we je beide uitvoeringen. Door het doordachte ontwerp is het mogelijk om de Bloomsbury in veel verschillende opstellingen uit te voeren. Hierdoor past deze designbank in elke woonkamer. De strakke lijnen en opvallende siernaden geven dit model een fashionable uitstraling. Met Bloomsbury haal je een comfortabele eyecatcher in huis!

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Moderne 3-zitsbank Bloomsbury; veelzijdig in alle opzichten

Leef je uit met de ruime keuze aan combinaties van de bank Bloomsbury. Zo is deze moderne zitbank naast de 3 zitsbank te verkrijgen als stijlvolle fauteuil, loveseat, 2-zitsbank, of hoekbank. Gun jezelf daarnaast extra comfort in huis met een heerlijke voetenbank en lounge heerlijk weg in je Bloomsbury bank.

Bij Baenks vinden we naast comfort het uiterlijk van de bank ook erg belangrijk. In de showroom en op de website tonen wij je de bank zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Wij bieden je dan ook een uitgebreide stof- en ledercollectie waaruit je zelf je favoriete bekleding en kleur kunt selecteren. Daarnaast heb je bij Bloomsbury de keuze uit 2 typen pootjes, een metalen designpoot in zwart en een moderne houten poot in vele kleuren.

We verwelkomen je graag in een van onze showrooms om jouw persoonlijke Bloomsbury samen te stellen.

Ultiem zitcomfort & passie voor kwaliteit

Baenks levert ultiem zitcomfort. Elke bank wordt daarom gemaakt uit een selectie van de meest hoogwaardige en duurzame materialen. Baenks combineert bij de Bloomsbury de traditionele waarden van vakmanschap en een exclusieve stijl met de nieuwste en beste productietechnieken. Bij Bloomsbury bieden we u de keuze uit twee typen zitcomfort.

Bloomsbury wordt standaard uitgevoerd met nosag interieurvering met daarop een blokvulling van hoogwaardig koudschuim. In de rug wordt de bank voorzien van een kussen van comfortabele synthetische vezels.

Daarnaast kun je bij model Bloomsbury tegen meerprijs kiezen voor een zitcomfort van memoryfoam. In deze variant wordt het zitcomfort opgebouwd uit de nosaginterieurvering met daarop een sandwichvulling van koudschuim en memoryfoam. Het rugkussen blijft hetzelfdde. Memoryfoam heeft als specifieke eigenschap dat het materiaal zich aanpast aan de contouren van je lichaam. Ervaar zelf welk zitcomfort het beste bij je past. In onze showroom zijn beide varianten namelijk aanwezig.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Comfort

Ervaar het zitcomfort van de Bloomsbury 3 zitsbank door plaats te nemen op dit mooie zitmeubel. Bloomsbury is standaard voorzien van nosag-veren in de zitting. De zitkussens zijn daarnaast standaard voorzien van kwalitatief uitstekend HR-schuim, ook wel beter bekend als koudschuim. De rugkussens zijn gevuld met comfortabele synthetische vezels. Dit geeft een uitnodigend effect om avonden lang van de Bloomsbury te genieten. Voor extra comfort kun je het zitcomfort nog verder uitbreiden door te kiezen voor een afdeklaag van memoryfoam in de zitkussens, zoals de hoekbank van dit model gepresenteerd staat in de showrooms. Het memoryfoam past zich perfect aan op het lichaam en het vermindert de druk op de belangrijkste drukpunten van het lichaam, zoals de heupen en lende.

Hoofdsteunen

Wil je nog lekkerder in jouw nieuwe Bloomsbury 3-zitsbank zitten? Door de optie verstelbare hoofdsteun kan je lekker achterover leunen en wordt het zitten nog comfortabeler. Varieer naar wens met de plaats en stand van de hoofdsteun om per persoon de ideale zithouding te vinden. Zo vindt iedereen zijn favoriete plekje op deze 3-zitsbank in stijlvolle stof kiss.

Relaxfunctie

De longchair van de Bloomsbury is verkrijgbaar met een relaxfunctie. Hierdoor kun je optimaal loungen. De relaxfunctie heeft één relaxstand, hierdoor heb je de ideale zithouding om lekker relaxed een boek te lezen of ontspannen naar een spannende film of serie te kijken

Accessoires

Maak je 3-zitsbank Bloomsbury nu helemaal compleet met de bijpassende Bloomsbury accessoires zoals verschillende sierkussens, rolkussens en lendekussens. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de Bloomsbury 3-zitsbank jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je met deze accessoires een persoonlijk tintje geven aan je 3-zitsbank Bloomsbury door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

Producteigenschappen

Afmeting:
Leverbaar in stof en leder
Breedte:
97
Hoogte:
84
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10242494
Kleur:
Leverbaar in stof en leder
Merk:
Baenks
Garantie:
7 jaar garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Formaat:
3-zitsbank

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.