Twee mooie voorjaarsacties op fauteuils en op banken van Stressless

Stressless voorjaarsacties: retrofauteuil- en banken actie

Bespaar tot wel 500 euro op een Stressless retro fauteuil en tot wel 900 euro op een bank met deze 2 aantrekkelijke voorjaarsaanbiedingen van Stressless.

De Stressless retrofauteuil is nu scherp geprijsd, waardoor u nu tot wel 500 euro kunt besparen op een nieuwe fauteuil! Ook op de Stressless banken kunt u nu flink besparen; als u uw Stressless bank laat bekleden met leer betaald u nu slechts de stofprijs.

Dankzij de gepatenteerde functies beschikt elk Stressless fauteuil over een unieke constructie die het lichaam optimaal ondersteunt. De Stressless banken zijn tevens perfect op het design van de Stressless relaxfauteuils afgestemd. Ze beschikken over individueel verstelbare zittingen met zowel lage als hoge rugleuningen en kunnen, aangevuld door een relaxhoek, perfect met elkaar worden verbonden.

Het onderstel en de bekleding van de fauteuil en de banken zijn geheel naar wens en voorkeur af te stemmen op u en uw interieur. Zodat u op en top kunt genieten van een heerlijke Stressless fauteuil of bank, om in te zitten én ook om te zien!Kom naar onze winkel en laat u adviseren door onze verkoopadviseurs die u perfect kunnen helpen bij de keuze van uw favoriete fauteuil of bank.

 

Vraag in onze winkel naar de actievoorwaarden, deze actie loopt tot 31 maart 2019.

1 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst